Acasă / Știri / Știri despre companie / Cum se alege lumina de umplere a plantelor?

Cum se alege lumina de umplere a plantelor?

Există două tipuri principale de scenarii de aplicare pentru selectarea luminii suplimentare pentru plante. Supliment de plantare agricolă de uz casnic sau profesional ușor (cum ar fi fabricile de plante, sere etc.), acesta din urmă implică o mulțime de design optic.

Există pe piață lămpi fluorescente, lămpi cu xenon și lămpi cu LED-uri ca lămpi de plante existente. Lămpile cu LED sunt recomandate în orice scop.

Acest lucru se datorează în principal faptului că, în comparație cu luminile tradiționale pentru plante, luminile LED pentru plante au următoarele avantaje:

Eficiență luminoasă ridicată (economie de energie), acoperire largă a spectrului (ușor de obținut lumină monocromatică sau spectru complet), spectru de intensitate a luminii reglabil, durată lungă de viață, căldură redusă (poate fi iluminat la distanțe mici, economisește spațiu de plantare) și forme de lampă diversificate ( satisfac cerințele pentru diferite scenarii de aplicație), securitate de utilizare ridicată etc.

Plantarea timp de 35 de zile poate crește în 45 de zile.

În plus, trebuie să înțelegeți câțiva parametri ai lămpii înainte de a achiziționa lumina suplimentară a plantei, inclusiv puterea lămpii (legată de efectul luminii suplimentar, costul consumului de energie), spectrul (care afectează efectul luminii suplimentar), stilul, dimensiunea, materialul corpului lămpii, greutatea și tip de sursă de lumină (legată de durata de viață a lămpii) etc.

Dacă sunteți un producător agricol profesionist, este foarte important să înțelegeți nevoile de plantare înainte de a cumpăra suplimente de plante ușoare!
Ce plantă ar trebui completată cu lumină? Deoarece diferite plante au cerințe diferite pentru intensitatea și spectrul luminii, acest lucru afectează selectarea puterii și personalizarea spectrului luminii de umplere;
Spectrul surselor de lumină artificială este atent conceput în funcție de nevoile de creștere a plantelor

2. Zona și aspectul zonei de lumină de umplere, care nu numai că afectează alegerea puterii lămpii, ci implică și alegerea dimensiunii și stilului lămpii;

3. Mediul spațial, cum ar fi condițiile de iluminare ale zonei, condițiile de umbrire, înălțimea lămpii pot fi atârnate etc., materialul corpului lămpii (de exemplu, dacă este rezistent la UV), tipul de sursă de lumină (lumină caldă sau rece) și alegerea suportului suspendat;

4. Estimarea costului suplimentar al luminii etc.

Piața de iluminat a plantelor combină caracteristicile fiziologice ale plantelor cu corpurile de iluminat. Produsele sunt diferite, dar și calitatea este inegală. Având în vedere efectul suplimentar de iluminare, acesta trebuie să ia în considerare și certificarea de siguranță a iluminatului, perioada de garanție a iluminatului și serviciul post-vânzare. Guangdong Wei Zhaoye Optoelectronics Energy Saving Co., Ltd. este o companie specializată în cercetare și dezvoltare, producție și vânzări de iluminat cu LED-uri. Are o gamă largă de produse, post-vânzare completă și profesionalism ridicat. Merită să alegi.

Contactează-ne

Get Product List

*We respect your confidentiality and all information are protected.